Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Laser-Comfort
Average rating:  
 4 reviews
 by julie

Zeer professionele aanpak, dat is het eerste dat in me opkomt. Bij de eerste keer krijg je enorm veel nuttige informatie en een testbuurt. Tijdens deze test word er gekeken naar het type haar en kijkt Els ook als je de laser goed kan verdragen. Het is ook zeer aangenaam dat je de behandelingen per keer kan betalen, waardoor de kostprijs niet heel groot is. Het is een aangename behandeling en heb er nog geen enkel moment spijt van! Niet meer te hoeven scheren is zeer leuk. Door meermalen te scheren kwam mijn huid zeer geïrriteerd en in rode vlekken. Na de laserbehandeling moet ik hier niet meer aan denken. Ik kan het alleen iedereen aanraden.

 by katia dewyn
zijn geld waard ! een aanrader!

Goeie uitleg, professionele aanpak, telkens een moment om naar uit te kijken door Els haar aangename aanpak, voelt misschien aan als zeer duur, maar als je de kostprijs samentelt van alle scheermesjes dan is dit het zeker waard, om nog niet te spreken van het onbetaalbare gemak! ik had stug, donkere beharing op mijn benen en na deze ontharing moet ik amper nog mijn benen ontharen, een echte aanrader, nog geen moment spijt van gehad! laserontharing is echt een luxe : niet meer alle dagen op vakantie de benen ontharen ! zo blij dat ik de stap zette !!!!

 by Pilar Planckaert

Slechts weinig woorden voor nodig. Goeie en correcte service, dame die je goed informeert en de tijd neemt alle eventuele vragen te beantwoorden. Gewoon iemand bij wie je je op je gemak voelt. Behandelingen worden nauwkeurig uitgestippeld en resultaat is verbluffend. Zeker de moeite waard!

 by Cindy Covemacker
Cindy

Els heeft reeds meerdere behandelingen gedaan bij mij en telkens met een vriendelijke en goede behandeling. Het resultaat is prachtig. Geen haartjes meer! Wat een luxe voor een vrouw! Ik raad iedereen aan om dit te doen. Eerst was ik wat zenuwachtig maar Els doet er echt alles aan om u gerust te stellen... Waarvoor dank! Heel tevreden dus!